Konst är viktigt för välmåendet

Konst är viktigt för välmåendet

God morgon och halloj på er alla! Det är många personer som liksom jag tycker att det här med konst i Mölnlycke är något som det behövs mer av och inte mindre. Nu är de offentliga rummen utsmyckade, det har nog inte undgått någon, men i det här inlägget hade jag mer tänkt mig att jag skulle vända mig till er som vill inhandla konst i Mölnlycke för att smycka era egna hem, till exempel med vackra tavlor. Extra roligt är det att det finns en konstnär just i dessa trakter, så att om man köper en tavla av henne så kan man ju säga att det verkligen är närproducerat. Denne duktiga konstnär heter Kajsa Stamenkovic och det är verkligen ett namn att lägga på minnet om man intresserar sig för konst i Mölnlycke. Jag är själv intresserad av konst i allmänhet och konst i Mölnlycke i synnerhet, för jag bor i Mölnlycke och allt som händer och sker här tycker jag förstås är extra spännande. Jag vet inte om ni har hört talas om Kajsa Stamenkovic förut? Oavsett om ni känner till denne konstnär eller inte så vill jag slå ett slag för hennes hemsida. Där kan man läsa mer om henne och hennes konst i Mölnlycke och också få se ett urval av tavlor som hon har målat och på så sätt få en liten idé om hur hennes konst gestaltar sig. Jag lägger in en länk i texten någonstans som tar er direkt in till hennes sida på nätet! Jag tycker att tavlorna är hur snygga som helst och jag hoppas att ni kommer att tycka detsamma. Jag köpte en tavla förra veckan och den har jag precis hängt upp ovanför soffan. Nästa gång jag får lön kommer jag att köpa en tavla till. 


Kommentarer är stängda.